Miten rahat pois ASP tililtä?

ASPtilin lopettaminen onnistuu milloin vain. Saat tällöin tallettamasi rahat ja korot, jotka se on ehtinyt kerryttää. Tämä kuitenkin koskee vain 1 % talletuskorkoa, eikä siis lisäkorkoa, joka maksetaan vasta asunnon oston yhteydessä.

Kannattaako ASP-tilille laittaa enemmän rahaa?

Mitä enemmän talletat asptilille rahaa alkuvaiheessa, sitä kauemmin alkuvuosien talletuksille ehtii kertyä lisäkorkoa ja sitä enemmän rahallisesti hyödyt. Vaikka lisäkorko lasketaan vuosittain, sitä ei kuitenkaan lisätä pääomaan. Se ei kerrytä korkoa korolle toisin kuin asp-tilin yhden prosentin perustalletuskorko.

Pitääkö ASP tilille laittaa joka kuukausi rahaa?

Tilille tulee säästämisen aikana tallettaa rahaa vähintään kahdeksana vuosineljänneksenä, eli kahden vuoden ajan. Talletuseriä ei tarvitse kuitenkaan tehdä joka vuosineljännes, vaan niistä voi oman tilanteen mukaan pitää taukoa.

Paljonko ASP tilillä pitää olla rahaa?

ASP-säästäminen on pitkäjänteistä säästämistä, koska sinun pitää tallettaa tilille rahaa vähintään kahdeksana vuosineljänneksenä. Yksittäisen talletuksen on oltava 150-3000 euroa.

Miten saan rahat pois ASP tililtä?

16. Voiko ASPtililtä nostaa rahaa? Ei voi. Lainasopimus raukeaa, jos tililtä nostetaan rahaa etuajassa.

Voiko ASP tililtä siirtää rahaa pois?

16. Voiko ASPtililtä nostaa rahaa? Ei voi. Lainasopimus raukeaa, jos tililtä nostetaan rahaa etuajassa.

Voiko ASP tililtä nostaa rahaa?

Voiko ASPtililtä nostaa rahaa? Ei voi. Lainasopimus raukeaa, jos tililtä nostetaan rahaa etuajassa.

Voiko vanhemmat laittaa rahaa ASP-tilille?

Voivatko vanhemmat tallettaa lapsensa ASPtilille rahaa? Yli 18-vuotiaiden ASPtilille saa tallettaa rahaa muutkin kuin tilin omistaja itse, eli esimerkiksi vanhemmat ja isovanhemmat voivat auttaa sinua säästämisessä.

Leave a Comment