Cashback-luottokortti: kaiken kattava infopaketti

Tässä artikkelissa tutustumme cashback-luottokortteihin, niiden toimintaperiaatteisiin ja siihen, miten voit hyötyä niistä. Olemme kaikki kuulleet sanonnan ”rahalla saa ja hevosella pääsee,” mutta entäpä jos sanoisimme, että rahalla saa ja vieläpä takaisin?

Lähde mukaan ja opi, miten cashback-luottokortti voi tuoda sinulle ylimääräisiä etuja ja säästöjä.

Miten cashback-luottokortti toimii?

Cashback-luottokortti ei ole pelkästään tavallinen luottokortti. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada osan rahastasi takaisin jokaisesta kortilla tekemästäsi ostoksesta. Mutta miten tämä kaikki tapahtuu? Tämän osion kautta pureudumme syvemmin siihen, miten cashback-luottokortti toimii ja kuinka voit maksimoida hyötyjäsi.

Cashback-luottokortin perusperiaate

Kun käytät cashback-luottokorttia, saat takaisin tietyn prosenttiosuuden ostoksistasi. Se voi vaihdella kortista toiseen, mutta perusidea on yksinkertainen – mitä enemmän käytät korttia, sitä enemmän saat rahaa takaisin.

Palkitseminen ostoksista

Kortin tarjoaja palkitsee sinut jokaisesta ostoksestasi cashback-rahaa. Tämä voi olla esimerkiksi 1-2% ostoksen kokonaissummasta. Jotkut kortit tarjoavat myös erityisiä cashback-tarjouksia tietyissä kaupoissa tai tuoteryhmissä.

Kuukausittainen lasku

Kuukausittain saat luottokorttilaskun, johon on merkitty ostoksesi ja niistä saatava cashback. Voit maksaa laskun normaalisti, ja cashback-saldo kasvaa.

Rahojen käyttö

Cashback-rahat voivat yleensä käyttää uusiin ostoksiin, maksaa luottokorttilaskua tai siirtää omalle pankkitilillesi. Tässä vaiheessa sinä päätät, miten haluat hyödyntää rahasi.

Kenelle cashback-luottokortti sopii?

Cashback-luottokortti voi olla erinomainen vaihtoehto monille, mutta se ei välttämättä sovi kaikille. Tässä osiossa katsomme, kenelle cashback-luottokortti sopii parhaiten ja miksi.

Ostosten suuruus

Cashback-luottokortti sopii erityisen hyvin sinulle, jos teet säännöllisesti suuria ostoksia. Mitä enemmän kulutat, sitä enemmän saat rahaa takaisin. Joten, jos olet suurperheen ruokaostoksia tekevä vanhempi tai harrastat shoppailua, cashback-kortti voi olla sinun valintasi.

Luottokortin vastuullinen käyttö

On tärkeää muistaa, että cashback-kortti on luottokortti, ja siihen liittyy vastuu. Se sopii sinulle, jos voit hallita talouttasi vastuullisesti ja maksaa luottokorttilaskusi aina ajallaan. Myöhästymismaksut saattavat syödä cashback-edut nopeasti.

Säästämisen tavoite

Jos sinulla on säästämistavoite, cashback-kortti voi auttaa sinua saavuttamaan sen nopeammin. Voit käyttää cashback-rahat suoraan säästöihin tai sijoituksiin.

Kuka voi saada cashback-luottokortin?

Kaikki eivät voi saada cashback-luottokorttia, ja kortin myöntämiseen liittyy tiettyjä kriteerejä. Tässä osiossa tarkastelemme, keitä varten cashback-luottokortti on saatavilla ja mitä vaaditaan kortin saamiseksi.

Ikävaatimus

Yleensä sinun on oltava vähintään 18-vuotias saadaksesi cashback-luottokortin. Tämä liittyy lainsäädäntöön ja vastuulliseen luotonmyöntämiseen.

Riittävä luottoluokitus

Cashback-kortin myöntäjä tarkistaa luottoluokituksesi. Mitä parempi luottoluokitus, sitä paremmat mahdollisuudet saat hyvän cashback-kortin. He haluavat varmistaa, että olet luotettava maksaja.

Säännölliset tulot

Useimmat cashback-kortit edellyttävät säännöllisiä tuloja. Tämä takaa, että voit maksaa luottokorttilaskusi ilman ongelmia.

Muut kriteerit

Kunkin cashback-kortin tarjoaja saattaa asettaa omat kriteerinsä, kuten minimitulo- tai asuinpaikkavaatimukset. On tärkeää tarkistaa nämä ennen hakemuksen jättämistä.

Kaikki cashback-luottokortit miniesittelyssä

Nyt, kun tiedämme, miten cashback-luottokortit toimivat, kenelle ne sopivat ja mitkä ovat yleisimmät vaatimukset kortin saamiseksi, on aika esitellä muutamia suosittuja cashback-luottokortteja Suomessa.

Bank Norwegian Visa

 • Cashback: 1% kaikista ostoksista
 • Lentopisteet: Bonuspisteitä Norwegianin lentoihin
 • Vuosimaksu: Ei vuosimaksua

Morrow Bank Mastercard

 • Cashback: Jopa 5% erikseen sovituista ostoksista
 • Matkavakuutus: Sisältää matkavakuutuksen
 • Vuosimaksu: Vuosimaksu riippuu ostojen kokonaissummasta

S-Etukortti Visa Credit

 • Cashback: Jopa 1% S-ryhmän kaupoissa ja ravintoloissa
 • Bonukset: Bonuksia S-ryhmän toimipaikoista
 • Vuosimaksu: Ei vuosimaksua

St1 Visa

 • Cashback: Jopa 3% St1-huoltoasemilla
 • Tervetuliaisbonus: Tankatessa ensimmäisen kerran saat bonuspisteitä
 • Vuosimaksu: Ei vuosimaksua

Finnair Visa Credit ja Finnair Plus Mastercard

 • Cashback: Jopa 0,5% kaikista ostoksista
 • Finnair Plus-pisteet: Bonuspisteitä Finnairin lennoille
 • Vuosimaksu: Erikoisehdot ostosten mukaan

Yhteenveto

Cashback-luottokortti on loistava tapa saada rahaa takaisin jokaisesta ostoksestasi. Se sopii erityisesti suurille ostoksille ja vastuullisille kuluttajille. Muista, että kortin saaminen edellyttää ikävaatimusten, luottoluokituksen ja tulovaatimusten täyttämistä. Suomessa on tarjolla useita erilaisia cashback-luottokortteja, kuten Bank Norwegian Visa, Morrow Bank Mastercard, S-Etukortti Visa Credit, St1 Visa ja Finnair Visa Credit sekä Finnair Plus Mastercard. Valitse kortti, joka sopii parhaiten omaan elämäntyyliisi ja tarpeisiisi, ja ala nauttia cashback-eduista. Rahalla saa ja vieläpä takaisin!

Usein kysytyt kysymykset

1. Mikä on cashback-luottokortin suurin etu?

Cashback-luottokortin suurin etu on se, että saat rahaa takaisin jokaisesta kortilla tekemästäsi ostoksesta. Näin voit säästää rahaa ja saada ylimääräisiä etuja arjen hankinnoista.

2. Onko cashback-luottokortti sama kuin tavallinen luottokortti?

Cashback-luottokortti on luottokortti, mutta se tarjoaa lisäetuna cashback-rahaa ostoksistasi. Se ei ole sama kuin tavallinen luottokortti, joka ei tarjoa tällaisia etuja.

3. Miten voin hakea cashback-luottokorttia?

Voit hakea cashback-luottokorttia yleensä suoraan kortin tarjoajan verkkosivuston kautta. Täytä hakemus ja lähetä tarvittavat tiedot. Kortin myöntäjä tarkistaa hakemuksesi ja luottoluokituksesi.

4. Voinko saada useamman kuin yhden cashback-luottokortin?

Kyllä, voit yleensä hakea ja omistaa useamman kuin yhden cashback-luottokortin. Voit valita kortit, jotka tarjoavat parhaat edut eri ostokategorioissa.

5. Mistä tiedän, mikä cashback-luottokortti sopii minulle parhaiten?

Valitse kortti, joka sopii elämäntyyliisi ja ostotottumuksiisi. Tarkastele cashback-prosentteja, vuosimaksuja ja muita etuja ennen päätöksen tekemistä.

Jätä kommentti